Військові навчання в Придністров'ї підривають суверенітет Молдови - МЗС

Військові навчання в Придністров'ї підривають суверенітет Молдови - МЗС

Укрінформ
Повторні спільні навчання збройних сил невизнаної Придністровської Молдавської республіки й оперативної групи російських військ підривають основи суверенітету і територіальної цілісності Молдови.

Про це йдеться в коментарі Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції Молдови за підсумками бесіди з представником Посольства РФ в Кишиневі, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Військові навчання за участю представників збройних сил іноземних держав, які нелегально перебувають на території Молдови, є провокаційними і неприпустимими, вони підривають основи суверенітету і територіальної цілісності нашої держави», - йдеться в коментарі.

У зв'язку з цим, у Міністерстві закордонних справ наголосили на гострій необхідністі виведення з території Республіки Молдова російських військ і озброєння, а також трансформації миротворчої місії в зоні безпеки на Дністрі в міжнародну місію цивільних спостерігачів під егідою міжнародних організацій.

Нагадаємо: на території невизнаного Придністров'я повторно тривають військові навчання за участі російських військових зі складу оперативної групи російських військ у регіоні та військ невизнаної ПМР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-