У Німеччині занепокоєні шлюбами серед неповнолітніх

У Німеччині занепокоєні шлюбами серед неповнолітніх

Укрінформ
Німецьке суспільство та політики стурбовані дедалі більшою кількістю шлюбів серед неповнолітніх, переважно серед дівчаток, що спостерігається серед мігрантів.

Про це в недільному матеріалі пише газета Die Welt.

«З 2015 року в Німеччині зафіксовано більше тисячі шлюбів за участю неповнолітніх», - інформує видання з посиланням на дані федеральних земель.

При цьому реальна кількість таких шлюбів, поза сумнівом, набагато вища. Президент німецького союзу захисту дітей Хайнц Хільгерс переконаний, що ті, хто прибуває до країни, повинні дотримуватися її законів, зокрема, в тому, що вступ у шлюб можливий з 18 років і лише в деяких виняткових випадках - з 16. «Кримінальний закон повинен бути змінений таким чином, що навіть шлюби, які скріплені на релігійній або цивільній церемонії, а не в загсі, можуть бути визнані як примусові і, отже, вважатися кримінальним злочином, що передбачає позбавлення волі строком до п'яти років», - говорить Хільгерс.

Політики, як повідомив міністр юстиції Хейко Маас, планують розглянути ситуацію 5 вересня. Вони говорять рішуче «ні» шлюбам за участю дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-