Трамп назвав сарказмом заклик до РФ знайти листи Клінтон

Трамп назвав сарказмом заклик до РФ знайти листи Клінтон

Укрінформ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його заклик до Росії знайти зниклі електронні листи Гілларі Клінтон був жартом.

Про це одіозний політик заявив у інтерв'ю Fox News.

"Звичайно, це був сарказм", - заявив сказав він, додавши при цьому, що "демократи приділяють його висловлюванням забагато уваги з метою відволікти людей від більш важливих проблем".

Нагадаємо: минулого року з'ясувалося, що Клінтон, в порушення встановлених вимог на посаді держсекретаря, вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти. Покинувши пост, політик передала до Держдепартаменту все свою робоче листування, а особисте видалила, за що була піддана жорсткій критиці.

"Росія, якщо ти чуєш, я сподіваюся ти змогла б знайти 30 тисяч відсутніх листів з листування Гілларі Клінтон. Я думаю, ти отримаєш велику винагороду від нашої преси", - заявив Трамп під час виступу в середу.

Пізніше він написав в "Твіттері": "Якщо у Росії або будь-якої іншої країни чи будь-якої іншої людини є 33 тис. незаконно вилучених електронних листів Гілларі Клінтон, можливо, їм слід поділитися ними з ФБР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-