Машина з їжею прорвалася через блокаду до тих, хто захопив поліцію в Єревані

Машина з їжею прорвалася через блокаду до тих, хто захопив поліцію в Єревані

Укрінформ
В Єревані до тих, хто захопив будівлю відділення поліції в районі Еребуні, прорвався через поліцейський кордон автомобіль з провізією.

Про це повідомляє PanARMENIAN.Net.

"Близько 7 ранку Артур Саргсян завантажив машину свого особистого користування продуктами харчування і, прорвавши поліцейську блокаду, досяг входу", - йдеться в повідомленні.

При цьому вказується, що поліцейські відкрили вогонь по машині, проте водій не постраждав.

Крім того, вночі з поліцейського кордону поблизу території полку був відкритий вогонь, у результаті чого поранення в ноги отримали двоє членів групи, що захопила будівлю поліції.

Нагадаємо, вранці 17 липня група озброєних осіб, що називає себе «Сасна црер» (Несамовиті з Сасуна), захопила територію полку Патрульно-постової служби поліції Вірменії в районі Еребуні на околицях Єревана. Вони вимагають звільнити учасника карабаської війни Жирайра Сефіляна, який утримується під арештом, обвинуваченого в незаконному придбанні та зберіганні зброї. Група захопила заступника начальника поліції Вірменії Вартана Єгіазаряна і заступника начальника поліції Єревана Валерія Осипяна, які знаходяться в будівлі, а також які прибули туди для проведення переговорів. 23 липня всіх заручників звільнили в обмін на відкриття корпункту.

Фото: Новини Вірменії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-