Сирійська опозиція закликала коаліцію припинити авіаудари

Сирійська опозиція закликала коаліцію припинити авіаудари

Укрінформ
Глава опозиційної Сирійської національної коаліції закликав міжнародну коаліцію на чолі зі США припинити повітряну кампанію проти ІДІЛ.

Про це повідомляє Reuters.

"Глава опозиційної Сирійської національної коаліції закликав до припинення очолюваної США повітряної кампанії проти Ісламської Держави у Сирії", - йдеться у повідомленні.

Президент сирійської опозиційної коаліції Анас Аль-Абдах підкреслив важливість проведення розслідування інциденту, що став причиною такої заяви: в результаті авіаударів коаліції по півночі Манбіджа загинули десятки цивільних, що не може залишитися непоміченим.

Він також попередив, що вбивства мирних жителів літаками очолюваної США коаліції можуть "стати інструментом вербування для терористичних організацій".

Прозахідна Вільна Сирійська армія (об'єднання озброєних організацій, що борються проти режиму Асада і ІДІЛ) теж засудила "шокуючу різанину" у районі Манбіджа: "Ми не дозволимо, щоб будь-який злочин можна було виправдати боротьбою з тероризмом", - заявили в організації.

Як раніше повідомляв Укрінформ, 19 липня внаслідок авіаударів на північ від контрольованого ІДІЛ сирійського міста Манбідж загинуло щонайменше 56 мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-