Дружину Трампа спіймали на плагіаті

Дружину Трампа спіймали на плагіаті

Укрінформ
Дружина кандидата у президенти США Дональда Трампа Меланія виступила 18 липня на з'їзді Республіканської партії з промовою, що повторює виступ дружини Барака Обами Мішель на з'їзді демократів 2008 року.

Про це повідомляє The New York Times.

"Меланія Трамп отримала похвалу за її виступ у понеділок на відкритті Національного з'їзду Республіканської партії, але її виступ майже відразу став об'єктом пильної уваги, щойно було виявлено вражаючу схожість між її промовою і виступом Мішель Обами на Демократичній конференції 2008 року", - йдеться у повідомленні.

Йдеться про ту частину виступу місіс Трамп, яка раніше заявляла, що практично цілком написала промову сама, де вона говорить про своє дитинство у Словенії та цінності, прищеплені їй батьками, дослівно повторюючи фрази Мішель Обами, вимовлені 2008 року.

Для порівняння видання також наводить фрагменти промов обох дружин політиків:

"З юних років батьки прищеплювали мені цінності, згідно з якими ти працюєш заради того, чого ти хочеш досягти у своєму житті, що твоє слово - це твоє зобов'язання, і ти виконуєш те, що говориш, і дотримуєшся обіцянки, що ти ставишся до людей з повагою... Ми повинні передавати ці уроки багатьом наступним поколінням. Тому що ми хочемо, щоб наші діти в цій країні знали, що єдиною межею ваших досягнень є сила ваших мрій і ваше бажання працювати заради них", - сказала Меланія на вчорашньому виступі.

"Нас з Бараком виховували на багатьох однакових цінностях: ти працюєш заради того, чого ти хочеш досягти у своєму житті; твоє слово - це твоє зобов'язання, і ти виконуєш те, що говориш; ти ставишся до людей з гідністю і повагою... Ми хочемо, щоб наші діти - і всі діти в цій країні - знали, що єдиною межею для ваших досягнень є сила ваших мрій і готовність працювати заради них", - сказала Мішель в 2008 році.

Як повідомляє видання, у штабі Дональда Трампа заявили, що в процесі написання промови Меланії команда рерайтерів могла використовувати запозичення, які відображають думку Меланії Трамп з тих чи інших питань, а також надихають її на життєвому шляху.

Як відомо, 18 липня національний з'їзд Республіканської партії США почав чотириденне засідання, яке стане ключовим етапом в рамках президентської кампанії у Сполучених Штатах.

Фото: ibtimes.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-