Керрі розповів у Брюсселі про переговори в Москві

Керрі розповів у Брюсселі про переговори в Москві

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі після обговорення українського питання з російським керівництвом у Москві в понеділок порушив цю тему під час засідання Ради міністрів закордонних справ ЄС у Брюсселі. 

При цьому він наголосив на необхідності, в першу чергу, імплементації пунктів Мінської угоди, спрямованих на припинення вогню та встановлення безпеки на сході України, повідомили в Державному департаменті США.

"Я поінформував сьогодні вранці групу щодо наших зусиль у Москві, спрямованих на досягнення спільної мети на підтримку роботи Франції й Німеччини в прискоренні темпів імплементації "Мінська", особливо в контексті забезпечення безпеки", - зауважив глава зовнішньополітичного відомства США.

Керрі зазначив, що йшлося також "про нагальну потребу в заходах посилення безпеки", необхідних для реалізації у такий спосіб, який забезпечить послідовний процес як для політичних кроків, так і для кроків у сфері безпеки. 

Він підкреслив, що під час засідання в Брюсселі була підтверджена "міцна підтримка" суверенітету й територіальної цілісності України. Крім того, за його словами, була обговорена "важливість продовження реформ в Україні з їх порядком денним в контексті боротьби з корупцією". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-