Коаліція розгромила сили ІДІЛ поблизу сирійського Манбіджа

Коаліція розгромила сили ІДІЛ поблизу сирійського Манбіджа

Укрінформ
Міжнародні сили, які діють в рамках Багатонаціональної коаліції в боротьбі з ІДІЛ, минулої доби завдали відчутного удару по терористичних групах у районі сирійського міста Манбідж, знищивши десятки підрозділів і бойових позицій.

Про це йдеться у щоденному зведенні з місця бойових дій, оприлюдненому у п'ятницю Міністерством оборони США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Бомбардувальною, штурмовою та винищувальною авіацією, а також з використанням БПЛА проведено 11 ударів в районі міста Манбідж у Сирії, внаслідок чого уражено шість окремих тактичних підрозділів ІДІЛ та знищено 18 бойових позицій, а також зруйновано міст, яким користувалися терористи", - зауважили в Пентагоні.

Упродовж доби операції міжнародних сил в інших районах Сирії проти терористичного угруповання "Ісламська держава" не проводилося.

Крім того, повідомляється про нанесення шести авіаударів по позиціях ІД в Іраку, зокрема, поблизу населених пунктів Багдаді, Каїм, Мосул, Кайяра, Рамаді, а також Султан Абдалла. При цьому повідомляється про знищення та ураження трьох тактичних підрозділів, трьох бойових позицій ІДІЛ, транспортної техніки терористів, а також нафтового танкеру та заводу з виготовлення вибухових пристроїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-