На пост прем'єра Британії залишився єдиний кандидат

На пост прем'єра Британії залишився єдиний кандидат

Укрінформ
Глава МВС Великої Британії Тереза Мей залишилася єдиним кандидатом на пост лідера Консервативної партії і прем'єр-міністра країни після добровільного зняття кандидатури її конкурента - міністра енергетики Андреа Лідсом.

Про це повідомляє BBC.

«Тереза Мей стане наступним прем'єр-міністром Великої Британії після того, як Андреа Лідсом вийшла з конкурсу за лідерство в Консервативній партії», - йдеться у повідомленні.

Оголошуючи про зняття своєї кандидатури, Лідсом наголосила, що зараз Великій Британії «необхідний сильний і стабільний уряд» і її конкурент в боротьбі за крісло прем'єра, Тереза Мей, отримала підтримку понад 60% депутатів торі і «ідеально підходить для реалізації рішення про Brexit на найкращих з можливих умов для британського народу».

Таким чином, Тереза Мей стала єдиним кандидатом на місце глави Консервативної партії і прем'єр-міністра країни, оскільки інші претенденти на крісло Кемерона, такі як Майкл Гоув, екс-мер Лондона Борис Джонсон і Дункан Сміт, також вийшли з перегонів.

Глава керівного комітету Консервативної партії Грем Бреді сказав, що Мей буде офіційно затверджена в якості нового лідера торі як тільки рада партії проведе належні консультації.

Як повідомлялося, необхідність в новому прем'єр-міністрові Великої Британії виникла після того, як чинний прем'єр Девід Кемерон оголосив про свою відставку за підсумками референдуму про вихід країни з ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-