Коаліція знищила штаб ІДІЛ у сирійському місті Мара

Коаліція знищила штаб ІДІЛ у сирійському місті Мара

Укрінформ
Війська багатонаціональної коаліції минулої доби знищили в Сирії штаб терористів ІДІЛ та завдали поразки бойовикам, зосередженим у районах десяти населених пунктів у Сирії та Іраку.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Міністерства оборони США, оприлюдненому в п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У районі населеного пункту Мара одним ударом знищено штаб ІДІЛ", - зазначили в Пентагоні.

Крім того, повідомляється, що впродовж минулої доби в Сирії завдано загалом десять авіаударів по позиціях терористів поблизу трьох сирійських міст – Айн Іса, Мара і Манбідж. При цьому уражені, в тому числі, шість підрозділів тактичної ланки, 17 бойових позицій та техніка терористичного угруповання ІД.

В Іраку коаліція здійснила дев'ять ударів з використанням авіації по військах ІДІЛ, зосереджених навколо семи населених пунктів.

Результатом проведених операцій стало знищення та ураження шести тактичних підрозділів, кількох районів зосередження бойовиків, бункеру ІД, п'яти вогневих позицій, у тому числі чотирьох артилерійських, техніки, що використовувалась бойовиками у військових цілях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-