Протести у Далласі: вбито трьох поліцейських

Протести у Далласі: вбито трьох поліцейських

Укрінформ
Щонайменше троє правоохоронців загинули, ще семеро отримали вогнепальні поранення під час акції протесту в четвер у місті Даллас (штат Техас, США), які тривали проти безпричинних вбивств поліцейськими чорношкірих.

Про це повідомляє телеканал NBC News.

"Десять співробітників правоохоронних органів отримали вогнепальні поранення в Далласі, троє з них – смертельні", - зазначається в повідомленні з місця подій.

Стрілянина сталася близько 21-ї години за місцевим часом, коли демонстрація і марш протесту в центрі міста добігали кінця.

За попередньою інформацією, стрільба могла вестися прицільним вогнем з віддаленої будівлі ближче до завершення акції протесту.

Через інцидент транспортне сполучення, в тому числі й залізничне в центрі Далласа, призупинене. На місці працюють правоохоронці.

Нагадаємо: демонстрація в Далласі була однією з акцій протесту, що пройшли у великих містах США після того, як напередодні співробітники дорожньої поліції в штаті Міннесота розстріляли 32-річного темношкірого чоловіка в автомобілі. У цей момент в машині знаходились також жінка й дитина. Чоловік від отриманих поранень помер у лікарні.

Ще раніше подібний інцидент стався в штаті Луїзіана, де правоохоронці вбили 37-річного афроамериканця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-