Генпрокурор США закрила справу про листування Хілларі Клінтон

Генпрокурор США закрила справу про листування Хілларі Клінтон

Укрінформ
Генеральний прокурор США Лоретта Лінч заявила, що колишньому держсекретареві США і претендента на президентський пост Гілларі Клінтон не буде висунуто звинувачень.

Як повідомляє BBC, напередодні Федеральне бюро розслідувань завершило розслідування порушень Клінтон правил використання персональної електронної пошти.

У висновку слідчих зазначалося, що Клінтон "вкрай недбало" поводилася з секретною інформацією. Однак, незважаючи на це, ФБР рекомендувало міністерству юстиції не порушувати справу щодо Клінтон.

"Я отримала і прийняла рекомендацію закрити розслідування, яке тривало рік, і не висувати звинувачень нікому з його фігурантів", - йдеться в заяві генпрокурора.

Як повідомляв Укрінформ, скандал у зв'язку з електронним листуванням Клінтон, коли вона обіймала посаду держсекретаря, виник у березні 2015 року. З'ясувалося, що всупереч вимогам вона вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти.

Клінтон запевнила, що зі свого особистого e-mail секретної інформації не відправляла і не отримувала. Проте в особистій поштовій скриньці екс-держсекретаря знайшли 22 документи, що містять "цілком таємні" відомості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-