Гірські єгері з ФРН зі своєю технікою прибули в Естонію

Гірські єгері з ФРН зі своєю технікою прибули в Естонію

Фото
Укрінформ
Мета збройних сил Німеччини - ознайомлення з ландшафтом і умовами вишколу в Естонії та відпрацювання рутинних дій в місцевих умовах.

Про це повідомляє портал естонського держтелерадіо ЕРР.

У середу особовий склад і техніка роти гірських єгерів з Німеччини прибули в військове містечко Тапа. Мета збройних сил Німеччини - ознайомлення з ландшафтом і умовами вишколу в Естонії та відпрацювання рутинних дій в місцевих умовах.

Також заплановані спільні тренування з Силами оборони Естонії і частинами НАТО, які перебувають у країні. Підрозділи гірських єгерів спеціалізуються на діях на складній місцевості і в екстремальних погодних умовах. На озброєнні рот, що прибувають в Естонію, стоять бойові машини піхоти Boxer і бронеавтомобілі розвідки Eagle.

Всього в цьому році в Естонії прибувають дві роти 231-го батальйону гірських єгерів збройних сил Німеччини. Перша, основна частина якої прибула цієї середи, буде в Естонії до середини серпня, після чого її змінить інша рота того ж батальйону. В свою чергу ця рота буде перебувати в Естонії до кінця вересня.

Кожна рота налічує близько 200 осіб. Всі військові збройних сил Німеччини будуть дислокуватися в містечку Сил оборони Естонії в Тапа. У понеділок там відкрилася нова казарма вартістю 4,6 млн євро, призначена для розміщення особового складу союзників Естонії з НАТО.

Постійна база 231-го батальйону гірських єгерів знаходиться в Бад-Райхенхалле на півдні Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-