У Вашингтоні очікують

У Вашингтоні очікують "правильного" ефекту від санкцій проти Кім Чен Ина

Укрінформ
Адміністрація США сподівається, що керівництво Північної Кореї не погіршуватиме ситуацію через введені Вашингтоном санкції, а прийме правильні рішення щодо дотримання прав людини в країні.

Таку позицію висловив під час брифінгу в середу речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Не можу передбачати того, що Кім Чен Ин вчинить після цього кроку (введення персональний обмежень проти нього – ред.)", - зазначив Кірбі у відповідь на запитання, чи враховують у США, що КНДР ніколи не реагувала на забороняючі резолюції та санкції.

При цьому, представник американського зовнішньополітичного відомства зауважив, що рішення щодо введення нових обмежень ретельно обговорювалось в адміністрації.

Тим не менше, підкреслив Кірбі, "це є ще однією можливістю для нього (Кім Чен Ина – ред.) спробувати прийняти правильні рішення".

Як повідомляв Укрінформ, Сполучені Штати 6 липня вперше в історії ввели персональні санкції проти лідера Північної Кореї та його оточення "через їхній зв'язок із сумнозвісними зловживаннями у сфері прав людини в КНДР". При цьому в Вашингтоні наголосили, що під керівництвом Кім Чен Ина Північна Корея "продовжує чинити нестерпну жорстокість та завдавати труднощі мільйонам власних людей".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-