Brexit: Британський фондовий індекс відновився після обвалу

Brexit: Британський фондовий індекс відновився після обвалу

Укрінформ
Британський фондовий індекс FTSE 100 виріс, надолуживши всі втрати, пов'язані з голосуванням по Brexit, і в середу досяг рівня, на якому був до голосування.

Про це повідомляє BBC News

“На момент закриття торгів у середу індекс FTSE 100 досяг показника 6,360.1 після серії угод, проведених майже в останні хвилини торгів. У минулий четвер, 23 червня, перед голосуванням на референдумі, індекс перебував на значенні 6,338.10”, - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у середу також зміцнився і фунт стерлінгів по відношенню до долара і євро. 

Так, по відношенню до долара курс британської валюти досягнув 1,35 долара за фунт. На останніх торгах перед оголошенням результатів референдуму фунт коштував близько 1,5 долара.

Фунт стерлінгів також виріс по відношенню до євро, досягнувши в середу 1,2159 за фунт. До референдуму минулого тижня він коштував близько 1,30 євро.

Зазначається, що збільшення відбулося незважаючи на те, що рейтингове агентство Moody's змінило прогноз по банківському сектору Британії зі стабільного на негативний ввечері у вівторок. Moody's також знизило прогноз по рейтингах деяких британських банків і страхових компаній.

Як повідомляв Укрінформ, раніше рейтингове агентство Standard and Poor's слідом за іншими знизило кредитний рейтинг Великобританії одразу на два рівня після референдуму про вихід країни з ЄС. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-