Коаліція знищила в Сирії нафтовий завод

Коаліція знищила в Сирії нафтовий завод

Укрінформ
Міжнародна коаліція, яка протистоїть у Сирії та Іраку ІДІЛ, впродовж минулої доби провела 24 авіаційних та ракетно-артилерійських удари, уразивши газо- нафтопереробний завод, штаб ІДІЛ, а також живу силу терористів, озброєння, техніку та об'єкти інфраструктури.

Про це повідомили у вівторок у Пентагоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Винищувальна авіація та безпілотні літальні апарати провели 12 авіаударів у Сирії", - зазначили в оборонному відомстві США.

Зокрема, повідомляється, що поблизу міста Дейр-ез-Зор зруйновано нафто- газопереробний завод ІДІЛ. Крім того, удари завдавалися по позиціях бойовиків у районах населених пунктів Ракка, Манбідж і Мара, де були знищені та уражені дев'ять тактичних підрозділів ІД, понад десяток бойових позицій, протитанкова установка, автотехніка й міст, який використовували терористи.

У Іраку за добу завдано 12 авіа та ракетно-артилерійських ударів поблизу міст Башир, Бейджи, Фаллуджа, Хіт, Кісік, Мосул, Кайяра і Таль-Афар. При цьому повідомляється, що в районі Кайяра знищено штаб ІДІЛ. Крім того, як зазначили в Пентагоні, удари прийшлися по підрозділах терористів, важкій артилерії, системі тунелів, транспортній техніці та складах зі зброєю.

Усі удари здійснювалися в рамках операції Inherent Resolve, яку проводить Багатонаціональна коаліція на чолі зі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-