Парламент Італії відхилив резолюцію про скасування санкцій проти РФ

Парламент Італії відхилив резолюцію про скасування санкцій проти РФ

Укрінформ
Палата депутатів національного парламенту Італії услід за Сенатом відхилила проекти резолюцій, внесені опозиційними силами - "Рухом 5 зірок" (Р5З) і партією "Ліга Півночі" (ЛП) - про скасування антиросійських санкцій.

Про це повідомляють "РИА Новости".

"Депутати відхилили проект постанови Р5З, що закликає уряд "заохочувати і підтримувати ініціативи, спрямовані на зняття режиму санкцій проти Росії", - йдеться в повідомленні.

Крім того в тексті документа, на який уряд дав негативний вердикт, йшлося про активізацію "в компетентних європейських інститутах" зусиль, спрямованих на створення основи для більш тісної і ефективної взаємодії та співпраці між спецслужбами різних країн, у тому числі й Російської Федерації, для профілактики і протидії терористичним явищам".

Раніше в понеділок Сенат на ранковому засіданні також відхилив два проекти аналогічних постанов, внесених "Рухом 5 зірок" і "Лігою Півночі".

Нагадаємо, країни Євросоюзу погодилися продовжити санкції проти Росії, дія яких закінчується 31 липня, ще на шість місяців. Рішення дипломатів має затвердити Рада ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-