У Британії озвучили, що стане катастрофою після Brexit

У Британії озвучили, що стане катастрофою після Brexit

Укрінформ
Для Британії втратити доступ до єдиного європейського ринку після того, як країна проголосувала за вихід з ЄС, буде катастрофою.

Про це у неділю заявив міністр закордонних справ країни Філіп Хеммонд, інформує Reuters.

"Британія не зможе зберегти доступ до єдиного ринку і в той же час мати повний контроль над міграцією з держав-членів ЄС", - наголосив Хеммонд, який виступав за збереження країни у складі Євросоюзу.

Раніше Хеммонд заявляв, що вихід Великої Британії з ЄС буде "безповоротним". Сполучене королівство "пізніше ніколи не зможе знову вступити в ЄС, хіба що на неприйнятних умовах". Серед таких умов він назвав членство в єврозоні та участь у Шенгенській угоді.

Як відомо, під петицією за проведення повторного референдуму щодо членства Великої Британії у складі Євросоюзу вже підписалися понад 2,877 мільйона людей.

Для розгляду петиції урядом Великої Британії достатньо 10 тис. підписів. Якщо петиція набирає 100 тис. підписів – звернення розглядається у парламенті.

Як повідомляв Укрінформ, на референдумі 23 червня за вихід Британії з ЄС проголосували 51,9% виборців, а за те, щоб залишитися в його складі, - 48%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-