Клінтон переконана, що Трамп доведе Америку до банкрутства

Клінтон переконана, що Трамп доведе Америку до банкрутства

Укрінформ
Хілларі Клінтон виступила з різкою критикою свого основного суперника на виборах в президенти США Дональда Трампа, який, на її думку, "доведе Америку до банкрутства".

Про це повідомляє BBC.

"Ми не можемо дозволити йому довести Америку до банкрутства, ніби США - це ще одне з його казино, що провалилися", - заявила Клінтон у промові перед прихильниками в штаті Огайо.

Клінтон продовжила іронізувати над Трампом, натякаючи на те, що він нездатний керувати економікою.

"Він написав безліч книг по бізнесу, але всі вони закінчуються на 11-ій главі", - сказала вона, натякаючи на 11-й розділ закону про банкрутство США.

Також Клінтон дорікнула Трампа у зв'язках з Уолл-Стріт і в тому, що він хоче захистити інтереси фінансової еліти США за рахунок простих платників податків.

"Він дасть мільярдерам податкове послаблення в три трильйони доларів, - заявила Клінтон, - він віддасть 120 тисячам багатих американських сімей більше, ніж 120 мільйонів простих американців".

Тим часом Дональд Трамп відреагував на виступ суперниці в соцмережах. В одному зі своїх твітів він назвав себе "королем боргу" і запевнив, що його бізнес-досвід допоможе скоротити зовнішній борг США, а в другому - нагадав Клінтон про секретну переписку, що зберігалася на її домашньому комп'ютері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-