Трамп пропонує збирати інформацію на всіх мусульман у США

Трамп пропонує збирати інформацію на всіх мусульман у США

Укрінформ
Ймовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії мільярдер Дональд Трамп знову висунув ідею про необхідність контролю за мусульманами та створення профайлів з інформацією на них.

Про це він заявив у одному з інтерв'ю, повідомляє в неділю The Washington Post.

"Я думаю, що створення профайлів - це те, що нам потрібно", - зауважив Трамп, наголосивши, що такий збір інформації на мусульман є "здоровим глуздом".

"Інші країни роблять це; подивіться на Ізраїль, подивіться на інших, вони цим займаються, і роблять це успішно", - наголосив фаворит республіканців.

Він підкреслив, що хоча йому не подобається концепція профайлінгу, але "ми маємо почати використовувати здоровий глузд, і ми повинні використовувати наші голови ... ми дійсно повинні дивитися на профайлінг, і мусимо розглядати це серйозно", - наголосив Трамп.

Це не перша заява антимусульманського характеру від мільярдера. На початку тижня, після теракту в гей-клубі в місті Орландо, штат Флорида, він заявив про необхідність поліпшити систему збору розвідувальної інформації та створення центрів збору розвідданих на мусульман.

Раніше Трамп пропонував заборонити всім без виключення мусульманам в'їзд до Сполучених Штатів з метою зниження потенційного рівня терористичної загрози.

***

Профайлінг - технологія спостереження і опитування пасажирів з метою виявлення потенційно небезпечних осіб при авіаперельотах; складання психологічного портрета злочинця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-