Гройсман подякував Маккейну за підтримку України

Гройсман подякував Маккейну за підтримку України

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у четвер, 16 червня, зустрівся із Сенатором США Джоном Маккейном та подякував йому за чітку позицію щодо підтримки України "у важкий історичний час для країни".

Про це повідомляє Урядовий портал.

Також під час зустрічі Гройсман розповів про прийняті Урядом перші рішення за час діяльності після формування Кабінету Міністрів: упровадження єдиної, ринкової ціни на газ, початок публічної приватизації державних підприємств, продовження дерегуляції та боротьби з корупцією.

"Ми робимо усе для того, щоб ефективно боротися з корупцією", - зазначив він.

Також прем'єр підкреслив на тому, що українське військо потребує модернізації, озброєнні та отриманні ефективних засобів боротьби. Він також поінформував співрозмовника про ситуацію на Донбасі.

У свою чергу сенатор Джон Маккейн запевнив у відданості підтримки України на шляху реформування та засудженні російської агресії.

Нагадаємо: питання українських реформ та ситуація щодо російської агресії по відношенню до України були також темами розмови Володимира Гройсмана із представниками українського конгресового кокусу, яка відбулася того ж дня у Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-