Суд Марселя дав трьом фанам з РФ тюремні терміни

Суд Марселя дав трьом фанам з РФ тюремні терміни

Укрінформ
Суд у Марселі засудив трьох громадян Росії до позбавлення волі на строк до двох років за участь у безпорядках, що мали місце в місті в день матчу Англія-Росія 11 червня.

Про це повідомляє в Twitter AFP.

«Російських фанів посадили до в'язниці на строк до 2-х років через насильства на Євро-2016», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Le Figaro, трьох росіян віком від 28 до 33 років засудили до 12, 18 і 24 місяців позбавлення волі.

Зазначається, що чоловіки були заарештовані у вівторок, 14 червня, в автобусі разом із 40 своїми співвітчизниками на південному сході Франції.

Як повідомлялося, дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила рішення оштрафувати Російський футбольний союз на 150 тис. євро і накласти на збірну відкладену дискваліфікацію за безлади, влаштовані російськими вболівальниками після матчу зі збірною Англії на Євро-2016 11 червня.

Дискваліфікація може бути застосована в тому випадку, якщо російські вболівальники знову спровокують масові заворушення на будь-якому з матчів збірної Росії на чемпіонаті Європи з футболу.

14 червня голова Всеросійського об'єднання вболівальників (ВОБ) Олександр Шпригін повідомив, що російські вболівальники у Франції підписали папери про те, що затримані на 24 години для слідчих дій. За його словами, подібне рішення було ухвалене у зв'язку зі станом потерпілого англійця, що різко погіршився — у нього перестав функціонувати мозок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-