Туреччина з коаліцією знищили 26 бойовиків ІДІЛ в Сирії та Іраку

Туреччина з коаліцією знищили 26 бойовиків ІДІЛ в Сирії та Іраку

Укрінформ
Туреччина і міжнародна коаліція заявили про знищення 26 бойовиків "Ісламської держави" на території Іраку і Сирії.

Про це повідомляє агентство Anadolu.

"Туреччина і ВПС міжнародної коаліції ліквідовували 26 терористів "ІДІЛ" в Сирії і Іраку", - йдеться в повідомленні.

ВПС міжнародної коаліції на чолі із США знищили 16 бойовиків терористичної організації "ІДІЛ", що намагалися просочитися в місто Ар-Рамаді іракської провінції Аль-Анбар.

За даними командуючого операціями в Аль-Анбарі генерала Ісмаїла аль-Міхлави, бойовики намагалися просочитися в район Елбуріше. За його словами, в результаті авіаударів знищені три автомобілі терористів.

Водночас повідомляється, що жертвами терактів, організованих в різних районах Багдада, стали 8 цивільних осіб, ще 29 поранено.

За даними МВС Іраку, вибухи прогриміли в районах Аш-Шааб, Аль-Емін, Аль-Бетул, Аль-Вахде і Аш-Шейх Омар.

У свою чергу Туреччина на півночі Сирії ліквідувала групу з 10 терористів "ІДІЛ", що готувалися до обстрілу турецької території.

Згідно з військовими джерелами в Туреччині, удари по 17 виявлених об'єктах терористів були завдані з самохідних артилерійських установок "Фиртина"(Шторм), а також ВПС міжнародної коаліції, очолюваної США. Знищено ракетні установки терористів, а також міномети.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в "ІДІЛ" повідомили про смерть лідера організації Абу Бакра Аль-Багдаді в результаті авіаудару військових сил США.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-