Глава Уряду України прибув до Вашингтона

Глава Уряду України прибув до Вашингтона

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на чолі урядової делегації прибув з робочим візитом до США, де проведе чотири дні зустрічей з представниками влади, бізнесу, експертами, громадянського суспільства в Вашингтоні і Нью-Йорку.

Літак з представниками делегації приземлився в столичному аеропорту Даллес близько 15.30 за місцевим часом, передає власний кореспондент Укрінформу.

Візит Глави Уряду України відбувається на запрошення віце-президента США Джо Байдена.

Під час його перебування в Вашингтоні заплановані зустрічі українського прем'єра з віце-президентом, спікером Палати представників Конгресу США Полом Райаном, лідерами демократів та республіканців.

Крім того, глава уряду проведе переговори з міністром торгівлі США Пенні Пріцкер, міністром фінансів США Джейкобом Лью, міністром енергетики США Ернестом Монізом, адміністратором USAID Гейл Сміт, головним операційним директором Світового банку Шрі Мульяні Індраваті, керівниками провідних американських банків та фінансово-промислових компаній. За попередньою інформацією, заплановані також зустрічі української делегації в Міжнародному валютному фонді.

Прем’єр також візьме участь у щорічній конференції Центру українсько-американських відносин. Крім того, Гройсман зустрінеться з провідними експертами в Атлантичній Раді, українською громадою та лідерами єврейських організацій США.

Глава уряду України покладе квіти до могили Невідомому солдату на Арлінгтонському національному цвинтарі, а також відвідає Меморіал пам'яті жертвам Голодомору в Україні, розташований у центрі Вашингтона.

У п'ятницю прем'єр-міністр України перебуватиме з візитом у Нью-Йорку, де проведе один день зустрічей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-