У США затвердили шість авіакомпаній для регулярних польотів на Кубу

У США затвердили шість авіакомпаній для регулярних польотів на Кубу

Укрінформ
Міністерство транспорту США затвердило шість американських авіакомпаній, які з осені цього року почнуть здійснювати регулярні авіаперевезення на Кубу.

Про це рішення американський мінтранс офіційно оголосив у п'ятницю, передає власний кореспондент Укрінформу.

"У рамках зусиль адміністрації Обами щодо нормалізації відносин з Кубою міністерство транспорту США затвердило шість внутрішніх авіаліній, які розпочнуть регулярні рейси між Маямі, Форт-Лодердейлом, Чикаго, Філадельфією, Міннеаполісом/Сент Полом і Кубою вже восени цього року", - зазначається в офіційному повідомленні.

Рейси здійснюватимуться до дев'яти кубинських міст, повідомили в американському мінтрансі. При цьому названі авіакомпанії, які забезпечуватимуть авіаперевезення: American Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Silver Airways, Southwest Airlines та Sun Country Airlines".

Це рішення прийнято на виконання угоди від 16 лютого 2016 року між державними відомствами США і Куби про відновлення регулярних повітряних сполучень між двома країнами. Тоді американська адміністрація заявила, що авіасполучення запрацює наприкінці 2016 року.

За досягнутими домовленостями, обидві країни мають можливість оперувати десятьма щоденними перельотами між США і кожним із дев'яти міжнародних аеропортів Куби, за винятком Гавани. У цілому є змога здійснювати до 90 щоденних перельотів в обидва напрями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-