Кількість жертв стрілянини в Тель-Авіві зросла до чотирьох

Кількість жертв стрілянини в Тель-Авіві зросла до чотирьох

Укрінформ
Кількість загиблих в результаті стрілянини, влаштованої імовірно двома палестинцями в центрі Тель-Авіва, зросла до чотирьох, а поранених - до 16 осіб.

Про це повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на місцеву поліцію.

"Двоє терористів відкрили вогонь по мирних жителях", - сказав голова районного відділку поліції, додавши, що версія про те, що на місці був присутній третій нападник, більше не розглядається. Один з нападників був заарештований на місці, інший - поранений і госпіталізований, додав поліцейський.

Як заявили в медичному центрі імені Сураскі, чотирьох ізраїльтян доставили в лікарню з важкими пораненнями, від яких вони пізніше померли.

Інцидент стався в безпосередній близькості від центрального військового штабу і комплексу будівель міністерства оборони Ізраїлю. У цьому районі розташовано також безліч кафе і ресторанів.

На записі камер спостереження одного з них, оприлюдненій ізраїльським телебаченням, видно, як двоє озброєних чоловіків стріляють по відвідувачам, які в паніці вискакують з-за столиків і тікають.

Як заявив директор ринкового комплексу Сарона, робота його охоронців, які перешкодили нападникам пройти всередину, допомогла запобігти трагедії ще більшого масштабу.

Нагадаємо: раніше повідомлялося про трьох постраждалих і вісьмох поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-