Сина топ-менеджера

Сина топ-менеджера "Лукойла" затримали за гонки з поліцією по Москві

Укрінформ
Син топ-менеджера "Лукойла" Руслан Шамсуаров затриманий в Москві, в Гагарінському суді вирішуватиметься питання про призначення йому адміністративного покарання.

Про це повідомляє ТАСС.

Напередодні в поліції Москви сказали, що Шамсуаров проходить у якості свідка у кримінальній справі про хуліганство після гонки на позашляховику Mercedes Gelandewagen.

"До суду надійшов матеріал стосовно Шамсуарова, обвинуваченого в порушенні ч. 1 ст. 19.3 КоАП РФ (Непокора законному розпорядженню співробітника поліції")", - повідомила агентству прес-секретар Гагарінського суду Анастасія Скворцова.

Покарання за цією статтею передбачає адміністративний арешт до 15 діб.

22 травня молоді люди на Mercedes-Benz Gelandewagen, що належить синові віце-президента нафтової компанії "Лукойл" Руслану Шамсуарову, грубо порушували правила дорожнього руху, влаштувавши перегони на дорогах, після того, як їх почали переслідувати поліцейські.

Зупинити гонщиків вдалося через п'ять годин.

Абдувахоб Маджидов, який перебував за кермом автомобіля, і один з пасажирів, Віктор Узков, були засуджені до 15 діб арешту. Ще одна учасниця перегонів Мара Багдасарян отримала 10 діб адміністративного арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-