У Москві на цвинтарі побилися 500 людей, двоє загиблих

У Москві на цвинтарі побилися 500 людей, двоє загиблих

Відео
Укрінформ
На московському цвинтарі вдень в суботу, 14 травня, виникла масова бійка за участю півтисячі чоловіків, двоє загиблих. Туди стягують ОМОН.

Як передає ТАСС, "двоє людей загинули в результаті масової бійки зі стріляниною на Хованському кладовищі в Москві".

Як заявили в ГУ МВС, серед загиблих поліцейських немає. "Загиблих і поранених серед співробітників поліції немає"

"Інтерфакс" з посиланням на джерело зазначає, що чотири людини постраждали в результаті масової бійки на Хованському кладовищі.

Як розповіло джерело РІА "Новости" в правоохоронних органах, відбуваються сутички кількох груп. За його словами, більшість учасників бійки – приїжджі з південних регіонів і країн Азії.

За попередніми даними, конфлікт стався через "розподіл територій обслуговування кладовища", - повідомила начальник прес-служби ГУ МВС Москви Софія Хотіна.

"Сьогодні на території Хованського цвинтаря стався конфлікт, в якому брали участь близько 400 осіб. За попередньою інформацією, конфлікт стався через розподілу територій обслуговування кладовища. На даний момент правопорушення припинені", – сказала вона.

На кладовищі їде ОМОН. "Масштаби події поки невідомі, проте для його врегулювання залучені бійці московського ОМОНу. Обставини події уточнюються", – сказали агентству в правоохоронних органах.

Співробітники поліції стріляли в повітря, щоб припинити масову бійку на Хованському кладовищі, повідомив "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах.

"На місце події прибули співробітники поліції, а також сили ОМОН. Наразі почалися затримання, які ще тривають", – розповіли ТАСС у поліції.

"Учасники бійки використовували палиці і шматки арматури", - додав співрозмовник агентства.

Як відомо, Хованське кладовище розташовано за межами МКАД на території Нової Москви неподалік від станції метро «Салар'єво».

Фото: life.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-