Джонні Депп про Трампа: якщо він стане президентом, це буде кінець для Америки

Джонні Депп про Трампа: якщо він стане президентом, це буде кінець для Америки

Укрінформ
Голлівудська зірка Джонні Депп заявив, що не підтримує президенства кандидата-мільярдера Дональда Трампа, оскільки це стане кінцем для Америки.

Це він зазначив у короткому інтерв'ю під час прем'єри свого нового фільму в Лондоні, зазначає Daily Mail.

"Якщо Дональд Трамп буде обраний президентом Сполучених Штатів, в якомусь історичному сенсі це може бути хвилюючим, тому що ми побачимо, фактично, останнього президента Сполучених Штатів", - сказав 52-річний актор.

Він зауважив, що ніколи не підтримав би контроверсійного мільярдера, оскільки не вірить в те, що говорить цей магнат.

Як повідомляв Укрінформ, ситуація з виборчою кампанією Трампа вже давно стала темою обговорень міжнародної спільноти. Навіть сам президент Обама неодноразово зізнавався, що одне з найголовніших питань, яке йому ставлять майже всі світові лідери: "А що там відбувається з вашими виборами?"

У цьому зв'язку звертається увага на відверто ксенофобські висловлювання мільярдера по відношенню до всіх мусульман, латиноамериканських мігрантів, а також ряд його популістських заяв під час його виборчої кампанії.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп минулого тижня залишився єдиним номінантом на внутріпартійних виборах. Це може означати, що саме він боротиметься в подальшій виборчій кампанії з кандидатом від Демократичної партії США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-