Двоє екс-президентів США відмовились підтримати Трампа

Двоє екс-президентів США відмовились підтримати Трампа

Укрінформ
Колишні президенти США Джордж Буш-старший і Джордж Буш-молодший відмовилися підтримати єдиного кандидата в президенти від республіканців Дональда Трампа.

Про це пише видання The Washington Post.

«41-й президент США Буш-старший, який з ентузіазмом схвалював кожного кандидата від республіканців протягом останніх п'яти виборчих циклів, цього разу буде залишатися в стороні від процесу кампанії. Він не планує підтримувати висунутого республіканцями кандидата Дональда Трампа», - сказав прес-секретар Джорджа Буша-старшого Джим Макграт.

«У віці 91 року президент Буш відійшов від політики. Єдиним винятком з цього правила була підтримка кампанії його сина Джеба Буша, який достроково знявся з виборів», - зазначив Макграт.

За словами особистого помічника 43-го президента США Джорджа Буша-молодшого Фредді Форда, колишній глава держави «не збирається брати участь або коментувати президентську кампанію».

Нагадаємо, Дональд Трамп наразі стає єдиним кандидатом від Республіканської партії на президентських виборах 2016 року,оскільки кандидат у президенти США, губернатор від штату Огайо Джон Кейсік прийняв рішення вийти з перегонів за президентське крісло на виборах 2016 року.

Ця новина прозвучала після праймеріз у штаті Індіана у вівторок, де Дональд Трамп здобув перемогу над двома внутрішньопартійними конкурентами - Тедом Крузом і Джоном Кейсіком. Одразу після оголошення попередніх результатів Круз заявив про припинення своєї боротьби за головну посаду в Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-