Оголені Femen зіпсували першотравневий банкет Ле Пен

Оголені Femen зіпсували першотравневий банкет Ле Пен

Укрінформ
Сім активісток Femen зіпсували першотравневий банкет прихильникам радикальної партії Національний фронт на чолі з Марін Ле Пен, вискочивши напівоголеними з двох автівок у золотих спідницях з вигуками «Хай живе кінець Нацфронту».

Молоді феменки другий рік поспіль у такий спосіб вітають французьких «друзів Путіна», повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

На відео, викладеному в Інтернеті одним зі свідків чергової акції протесту Femen, видно як французькі активістки цього жіночого руху раптово вискочили з двох автомобілів перед будівлею, де мав відбутися банкет за участю сотні прихильників Марін Ле Пен та її партії французьких націоналістів.

Феменки, відкоркувавши шампанське, символічно вітали усіх з присутніх з кінцем Нацфронту. На оголених тілах жінок були видні написи чорною фарбою: «Хай живе кінець FN (Національного фронту)» та «Фашисти залишаються в тіні».

Представники французької поліції та служби безпеки партії оперативно відреагували на акцію протесту і, застосувавши фізичну силу, затримали жінок.

Прихильники Ле Пен свистіли у відповідь на дії жінок і кричали поліцейським: «Покладіть їх під колеса вантажівок!» та «Ніжніше з ними!».

Очільниця Національного фронту Марін Ле Пен другий рік поспіль збирає своїх прихильників у Парижі на 1 травня, щоб продемонструвати партійну єдність. Натомість більшість французьких ЗМІ звертає увагу читачів на розкол у партії. Зокрема, йдеться про різне бачення між Марін та її батьком Жан-Марі Ле Пеном розвитку політичної партії націоналістів, яку, за даними французьких журналістів фінансує Кремль.

Нагадаємо, що минулого року на 1 травня активістки жіночого руху Femen перервали першотравневий виступ лідера французьких націоналістів Марін Ле Пен в Парижі біля Національної опери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-