У Британії стало менше прихильників Brexit

У Британії стало менше прихильників Brexit

Опитування
Укрінформ
Кампанія прем'єр-міністра Великої Британії Девіда Кемерона, яка підтверджує, що економіка країни буде сильніше у складі ЄС почала приносити результати.

Про це повідомляє The Guardian.

"Менш ніж за два місяці до референдуму останнє опитування соціологічної служби Opinium показує, що 42% респондентів готові проголосувати за членство країни в ЄС. Водночас вихід Британії з Європейського союзу готові підтримати 41% респондентів", - йдеться в повідомленні.

Частка тих, хто не визначився за що голосувати, скоротилася з 18% до 14%.

Так, з огляду на економічне становище країни після референдуму, 38% респондентів вважають, що економіка Великої Британії буде розвиватися краще всередині ЄС, а 29%, навпаки, вважають, що вихід з ЄС буде більш вигідним для економіки Британії.

Крім цього, згідно з опитуванням, 40% британців переконані, що у разі виходу з ЄС не відчують змін у своєму фінансовому становищі, в той час як 23% - очікують зниження своїх доходів, а 21% респондентів - збільшення.

Таким чином отримані дані свідчать про те, що нещодавно оголошені МВФ та президентом США Бараком Обамою застереження про серйозну шкоду регіональній та світовій економіці у разі Brexit також могли вплинути на громадську думку британців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-