Суд у Франції висунув звинувачення терористу Абдесламу

Суд у Франції висунув звинувачення терористу Абдесламу

Укрінформ
Французький суд висунув офіційні звинувачення терористу Салаху Абдесламу після того, як його в середу екстрадували з Бельгії до в’язниці у Франції.

Про це повідомляє The Guardian з посиланням на адвоката підозрюваного Франка Бертона. 

«Салах Абдеслам, головний підозрюваний в атаках в Парижі в листопаді минулого року, постав перед французькими суддями за звинуваченням у вбивстві і приналежності до терористичної організації», - йдеться в повідомленні.

Абдеслама офіційно взяли під слідство за низкою звинувачень, включаючи вбивство шляхом тероризму, співучасть у терористичній організації, зберігання та використання зброї і вибухових речовин.

Зазначається, що обвинувальні висновки були оголошені у середу ввечері, через кілька годин після екстрадиції Абдеслама з Бельгії.

Відомо, що терорист перебуватиме у в'язниці в муніципалітеті Флері-Межорі за 20 миль від Парижа, яка добре захищена від можливості втечі і є однією з найбільших в’язниць в Європі.

Як повідомляв Укрінформ, влада Бельгії передала Франції Салаха Абдеслама, якого підозрюють в організації терористичних актів у Парижі у листопаді 2015 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-