Держдеп повідомив про вбивство працівника Посольства США в Бангладеш

Держдеп повідомив про вбивство працівника Посольства США в Бангладеш

Укрінформ
Офіційний Вашингтон засудив убивство працівника посольства США в Народній Республіці Бангладеш та запропонував уряду цієї країни свою допомогу в проведенні розслідування злочину.

Про це йдеться в заяві державного секретаря США Джона Керрі, оприлюдненій у понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Чоловіки й жінки Державного департаменту США сьогодні приєднуються до мене в засудженні варварського вбивства Зулхаза Меннана, місцевого найманого працівника нашого посольства в Дацці, Бангладеш, а також іншої людини - його друга-активіста", - зазначив глава зовнішньополітичного відомства США.

Він підкреслив, що американська сторона глибоко засмучена втратою одного зі своїх людей у такому "безглуздому акті насильства" та висловив найглибші співчуття рідним і близьким Меннана.

У заяві Керрі також вказується, що Сполучені Штати "пропонують повну підтримку уряду Бангладеш у розслідуванні цих убивств та притягнення винних до відповідальності".

Нагадаємо: Маннан працював на посольство США в Дацці. Злочинці зарізали обох чоловіків, увійшовши до квартири, де вони перебували, і видавши себе за кур'єрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-