У Росії розкрили деталі вбивства полковника поліції та його родичів

У Росії розкрили деталі вбивства полковника поліції та його родичів

Укрінформ
Слідчі встановили, що вбивство сім'ї заступника начальника штабу ГУВС Самарської області з шести осіб сталося вночі, коли люди спали.

Про це Інтерфаксу повідомив представник СКР Володимир Маркін.

"Нині слідчі і криміналісти продовжують огляд місця події. За попередніми даними встановлено, що всі загиблі померли від черепно-мозкових травм, які були отримані від ударів тупими предметами. Виходячи з картини місця події, слідством зроблений висновок, що напад стався, коли сім'я спала, тому що всі загиблі знаходилися у своїх ліжках", - повідомив Маркін.

Він зазначив, що слідство продовжує встановлювати і фіксувати всі обставини вчиненого злочину, а також події, що передували йому.

Маркін підтвердив, що вранці у неділю в одному з будинків у селі Івашовка Сизранського району Самарської області було виявлено тіла трьох чоловіків і трьох жінок з ознаками насильницької смерті. Серед загиблих - екс-начальник Сизранської поліції, нині заступник начальника штабу ГУВС Самарської області та його родичі: батьки, дружина, брат, дружина брата. З місця трагедії до лікарні з травмами у важкому стані доставлено дівчинку 2009 року народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-