Бойовики ІДІЛ стратили 250 жінок

Бойовики ІДІЛ стратили 250 жінок

Укрінформ
Терористи угруповання Ісламська держава здійснили масову страту жінок в іракському місті Мосул, убивши 250 жінок, які відмовилися стати секс-рабинями.

Представник іракського Курдистану Саїд Мамузини заявив, що ісламісти хотіли примусити жінок до тимчасових шлюбів, а після відмови вбивали їх, причому часто разом з сім'ями, повідомляє The Daily Mail.

За його даними, жінок і дівчат примушували вступити в так звані тимчасові шлюби з ісламістами - по суті, ставати їх наложницями. Тих, хто відмовився брати участь у «секс-джихаді», стратили.

Інший представник курдської автономії повідомив, що жінкам в Мосулі заборонено виходити з дому поодинці, з'являтися у громадських місцях з відкритим обличчям і непокритою головою, а також самостійно обирати собі подружжя.

Поняття «секс-джихад» (джихад аль-ніках) виникло в 2013 році. Тоді ваххабитский проповідник із Саудівської Аравії Мухаммад аль-Аріф закликав суніток приїжджати в Сирію, щоб «допомогти повстанцям боротися з режимом Башара Асада», надаючи бійцям сексуальні послуги. Аріф стверджував, що «секс-волонтерство забезпечить мусульманкам місце в раю».

Як раніше повідомлялося, ісламісти планують теракти на пляжах Європи цього літа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-