У Москві

У Москві "заєць" підстрелив двох співробітників метро

Укрінформ
Чоловік, який намагався пройти в московське метро без квитка, поранив з газового пістолета двох співробітників служби безпеки, які вирішили йому перешкодити.

Про це повідомляє ВВС.

Як повідомляють інформагентства з посиланням на поліцію метрополітену, інцидент стався ввечері 18 квітня на станції "Багратионовская". Поліція стверджує, що порушник був п'яний.

За даними поліції, спочатку 32-річний чоловік бив ногами автомат, який продає квитки. Коли його попросили припинити, він спробував пройти через турнікет без квитка. Шлях йому перегородили два співробітника служби безпеки.

Тоді, як повідомляє поліція, чоловік витягнув газовий пістолет і двічі вистрілив у співробітників метрополітену, цілячись їм в обличчя. В результаті їх госпіталізували з хімічними опіками, а чоловіка затримали.

Стосовно затриманого порушили справу за хуліганство. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Це вже другий за останні кілька тижнів випадок застосування зброї в московському метро. Так, 8 квітня в ході сварки у вагоні поїзда на Калузько-Ризькій лінії один з її учасників витягнув травматичний пістолет і вистрілив в опонента.

Потерпілого госпіталізували у важкому стані. Підозрюваний у скоєнні злочину спробував сховатися, але незабаром був затриманий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-