В аеропорту в Ємені стався теракт, є загиблі - ЗМІ

В аеропорту в Ємені стався теракт, є загиблі - ЗМІ

Укрінформ
У міжнародному аеропорту Адена в Ємені пролунав вибух.

Як повідомляє Эхо Москвы з посиланням на Сіньхуа, біля виходу для пасажирів на посадку вибухнув замінований автомобіль. Унаслідок теракту загинули четверо солдатів.

Водночас єменський новинний портал «Ерем ньюс» передає, що два заміновані автомобілі вибухнули біля в'їзду на територію аеропорту. Про постраждалих або загиблих співробітників служб безпеки портал не повідомляє.

Нагадаємо, в Ємені з серпня 2014 року триває протистояння між поваленою хуситами владою країни на чолі з президентом Абд Раббо Мансуром Хаді і шиїтськими повстанцями. На боці Хаді з березня минулого року виступила арабська коаліція на чолі з Саудівською Аравією, яка завдає авіаударів по позиціях хуситів. За даними ООН, у результаті військових дій у Ємені загинули понад 6,5 тисяч людей, близько 30 тисяч поранені.

Минулого тижня в Ємені набуло чинності перемир'я. Обидві сторони конфлікту офіційно заявили про готовність його дотримуватися. Однак через кілька годин після початку перемир'я місцеві жителі повідомили про артилерійський вогонь, перестрілки й авіаудари в декількох частинах країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-