Кемерон назвав свої доходи та податки

Кемерон назвав свої доходи та податки

Укрінформ
Прем'єр-міністр Британії Девід Кемерон оприлюднив дані про свої доходи та податки. У 2014-2015 роках дохід глави британського Кабінету міністрів становив 200307 фунтів ($282,9 тисяч), з яких він сплатив 75898 фунтів податків.

Про це повідомляє Русская служба ВВС.

Окрім своєї зарплати в уряді (140552 фунта), Кемерон отримав 46899 фунтів за рахунок здачі сімейного будинку в лондонському районі Ноттінг-Хілл (його частка - 50%), йдеться в звіті.

Згідно з опублікованими даними, в минулому році Кемерон також отримав 9834 фунтів від Консервативної партії та 3052 фунта відсотків на заощадженні в одному з британських банків.

Напередодні Кемерон пообіцяв опублікувати податкову звітність та стати першим британським прем'єром, який пішов на такий крок.

Глава кабінету міністрів пояснив свої дії тим, що не хоче нічого приховувати про свої фінанси. Кемерон також визнав, що його реакція на інформацію, виявлену в "панамських документах", мала бути іншою.

Нагадаємо, 3 квітня ЗМІ опублікували дані, отримані в результаті витоку інформації панамської компанії Mossack Fonseca. Дані свідчать про те, що батько Кемерона Іен був клієнтом цієї компанії.

Прес-служба уряду повідомила, що це "особиста справа" прем'єр-міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-