"Панамагейт": у Лондоні тисячі людей вимагають відставки прем'єра

Укрінформ
У Лондоні тисячі людей зібралися біля резиденції британського прем’єра Девіда Кемерона після того, як він визнав свою причетність в офшорному скандалі після оприлюднення "Панамських документів".

Про це пише видання The Mirror.

"Тисячі людей зібралися на Даунінг-стріт сьогодні, щоб протестувати проти Девіда Кемерона, який визнав свою роль у скандалі з "Панамськими документами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає видання, протестувальники йшли вулицею, тримаючи плакати з гаслами про відставку Кемерона. Також жителі Лондона вимагали закриття так званих податкових гаваней.

Деякі з протестувальників закликали призначити новим прем’єром лідера лейбористів Джеремі Корбіна.

Акцію протесту було організовано через соціальну мережу Facebook, де на сторінці заходу учасників закликали приходити в гавайських сорочках і панамах – з натяком на скандал з "Панамськими документами".

Розміщене на сайті петицій британського парламенту й уряду подання про відставку Кемерона та дострокові вибори набрало понад 80 тисяч підписів.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні на зустрічі з активістами Консервативної партії Девід Кемерон визнав причетність до офшорної компанії свого батька, яка фігурувала в опублікованих "Панамських документах".

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-