Коаліція знищила штаб-квартиру, фінансовий центр та систему тунелів ІДІЛ

Коаліція знищила штаб-квартиру, фінансовий центр та систему тунелів ІДІЛ

Оновлено
Укрінформ
Сили Міжнародної коаліції, які ведуть боротьбу з ІДІЛ в Сирії та Іраку, впродовж минулої доби, окрім живої сили, бойових позицій і техніки терористів, знищили штаб-квартиру, центр зберігання фінансів ІДІЛ, а також систему тунелів бойовиків.

Про це йдеться в щоденному зведенні з місця бойових дій, оприлюдненому в середу Пентагоном, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Штурмова, винищувальна та безпілотна авіація нанесла чотири удари в Сирії", - заявили в Пентагоні, уточнивши, що операції проводилися в районах населених пунктів Хоул, Ідліб, Манбідж та Мара.

При цьому повідомляється про ураження трьох тактичних підрозділів, бойової позиції терористів, системи мінометного вогню, а також двох автотранспортних засобів.

В Іраку коаліція провела 19 авіаударів навколо населених пунктів Кіркук, Хіт, Кісік, Мосул, Кайяра, Синджар, Султан Абдалла і Таль Афар.

Внаслідок ударів були знищені, зокрема, центр зберігання фінансів ІДІЛ в районі міста Мосул, штаб-квартира бойовиків, а також система тунелів поблизу Султан Абдалла.

Крім того, повідомляється про ураження 12 підрозділів тактичного рівня, двох командно-штабних вузлів, 15 бойових позицій, понад півтора десятка місць зосередження бойовиків, шести катерів, десятка одиниць транспортної і спеціальної техніки й чотирьох складів постачання. В районі міста Хіт авіація коаліційних сил також відрізала доступ бойовиків до місцевості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-