Вірменія заявляє, що вранці Азербайджан продовжив бої

Вірменія заявляє, що вранці Азербайджан продовжив бої

Укрінформ
Міністерство оборони Вірменії заявило про відновлення артилерійських обстрілів Нагірного Карабаху з боку Азербайджану вранці 3 квітня.

Про це повідомляють Новини Вірменії.

«Вранці 3 квітня з 06.00 Азербайджан продовжив агресивні бойові дії на південному напрямку передової лінії зіткнення з озброєними силами Нагірного Карабаху із застосуванням ракетно-артилерійських засобів і бронетехніки», - йдеться у повідомленні.

При цьому, у військовому відомстві Азербайджану, у свою чергу, заявили, що у ніч на 3 квітня Вірменія обстріляла кілька населених пунктів в Азербайджані, розташованих уздовж лінії зіткнення. Загиблих немає.

Як повідомлялося, у ніч на суботу, 2 квітня, в Нагірному Карабасі поновилися бойові зіткнення, що призвели до людських жертв. Обидві сторони звинувачують одна одну.

Вірменія стверджує, що Азербайджан розпочав наступальні дії із застосуванням артилерії, бронетехніки і авіації. Армія Нагірно-Карабахської Республіки заявила, що на одній з ділянок збитий азербайджанський вертоліт.

Нагадаємо, у 1991-1994 році у Нагірному Карабасі відбувся збройний конфлікт між вірменами і азербайджанцями, за підсумками якого самопроголошена Нагірно-Карабахська Республіка досягла фактичної незалежності. Азербайджан вважає території, зайняті вірменами в ході війни, окупованими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-