Росія обіцяє вивести основні сили  із Сирії за пару днів

Росія обіцяє вивести основні сили із Сирії за пару днів

Укрінформ
Головнокомандувач повітряно-космічними силами Росії генерал-полковник Віктор Бондарєв заявив, що виведення основних сил авіаугрупування з Сирії завершиться протягом двох-трьох днів.

Про це він сказав в інтерв'ю російським медіа, повідомляє РІА Новости.

"Думаю, що ця справа завершиться дуже швидко. Строго у ті терміни, які визначили Верховний і міністр оборони. Не сьогодні-завтра протягом двох-трьох днів виконаємо поставлене завдання", - сказав Бондарєв.

Повідомляється, що далекі перельоти російських літаків з авіабази Хмеймим у пункти постійної дислокації на території РФ виконуються групами. До складу кожної групи входить літак військово-транспортної авіації(Ту-154 або Іл-76), в якому перевозиться інженерно-технічний персонал, авіаційне й матеріально-технічне майно, а також бойові літаки, що слідують за ним.

Як повідомляв Укрінформ, Росія не виводитиме з Сирії зенітно-ракетні комплекси С-400. За офіційною версією Кремля, президент Росії Володимир Путін у понеділок відкликав велику частину військ РФ з території Сирії з тим, що, нібито, основні завдання у регіоні було виконано.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-