Турецька поліція за день

Турецька поліція за день "узяла" понад 70 підозрюваних у тероризмі

Укрінформ
Поліція Туреччини у рамках антитерористичної операції затримала в середу 73 підозрюваних у терористичній діяльності Робітничої партії Курдистану.

Про це повідомляє Daily Sabah.

"Зранку за підтримки гелікоптера поліція провела 32 рейди в 16 районах Стамбула, затримавши 20 осіб. Пізніше в південній провінції Кахраманмараш було затримано ще 16 осіб, у тому числі студентів, за причетність до молодіжного крила РПК", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, ще у чотирьох турецьких провінціях затримало чотирьох осіб. Шістьох підозрюваних виявили в Анкарі і вісьмох - у Бурсі.

У західній провінції Маніса затримано ще 10 осіб.

Операції проводяться у зв'язку з терактом в Анкарі, що стався в неділю, 13 березня, на головній вулиці столиці - бульварі імені Ататюрка, поруч із головною міською площею Кізілай і парком Гювен. За останніми даними, внаслідок теракту загинули 37 людей.

Як повідомляв Укрінформ, раніше міністерство внутрішніх справ Туреччини оприлюднило ім'я смертниці, яка підірвала замінований автомобіль поряд з автобусною зупинкою в Анкарі. Нею виявилася Сехер Чагла Демір, 1992 року народження, уродженка міста Кагізман провінції Карс.

Фото: eadaily.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-