Поліція США назвала три версії смерті Лєсіна

Поліція США назвала три версії смерті Лєсіна

Укрінформ
Травми на тілі екс-глави «Газпром-медіа» Михайла Лєсіна могли з'явитися в результаті бійки, падіння або його могла збити машина.

Про це повідомили The Washington Post джерела в поліції округу Колумбія.

За словами джерела видання, з великою вірогідністю Лєсін отримав травми під час бійки, прийшов в свій номер в готелі і помер. Однак, додав він, розглядаються й інші версії події.

Поки у поліції немає доказів на користь будь-якої з версій.

Джерела в поліції також розповіли, що за день до смерті бармен в готелі Four Seasons у Джорджтауні попросив Лєсіна покинути заклад через те, що той виглядав сильно п'яним, і Лєсін пішов, взявши з собою пляшку спиртного.

Потім він виписався з Four Seasons і попрямував в готель Dupont Circle. На наступний день після цього Лєсіна знайшли мертвим в номері Dupont Circle. Раніше повідомлялося, що на записі з камер відеоспостереження видно, що у Лєсіна, який входить в готель Dupont Circle, «розпатланий вигляд», але немає видимих травм.

«Ми не знаємо, що сталося. Ми не знаємо, звідки з'явилися ці травми», - повідомтло джерело в поліції.

Михайло Лєсін помер 5 листопада 2015 року у Вашингтоні. Родичі стверджували, що його смерть спричинена серцевим нападом. Однак у висновку судмедекспертів, який був опублікований лише 11 березня 2016 року, повідомлялося, що причиною смерті стала «тупа травма голови». Як саме була отримана смертельна травма, експерти поки не з'ясували.

Михайло Лєсін очолював «Газпром-медіа» з 2013 року по січень 2015 року. У 1999-2004 роках він обіймав посаду міністра друку Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-