Блумберг відмовився йти у президенти США через Трампа

Блумберг відмовився йти у президенти США через Трампа

Укрінформ
Колишній мер Нью-Йорка, мільярдер Майкл Блумберг не візьме участь у виборах президента США в якості незалежного кандидата.

Як передає The New York Times зі слів самого Блумберга, вибір з трьох кандидатів збільшує шанси на перемогу Дональда Трампа - людини, який, на думку екс-мера Нью-Йорка, може поставити під загрозу безпеку і стабільність Сполучених Штатів.

Трамп, на думку Блумберга, веде "найсуперечливішу кампанію з виборів президента, що я пам'ятаю", - цитує мільярдера видання. Він також звинуватив кандидата-республіканця на прагненні нажитися на забобонах і страхах людей.

Екс-мер Нью-Йорка засудив обіцянки Трампа заборонити в'їзд у країну мусульманських мігрантів і почати торгові війни з Китаєм і Японією.

"Ці кроки роз'єднають нас на батьківщині і поставлять під загрозу наш моральний авторитет у всьому світі", - вважає Блумберг.

Нагадаємо: у січні в американських ЗМІ з'явилися публікації з посиланням на людей з оточення мільярдера, що він робить перші кроки для запуску своєї кампанії. На початку лютого Блумберг підтвердив, що розглядає варіанти участі у передвиборчій кампанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-