Коаліція знищила в Іраку штаб ІДІЛ та збройний завод

Коаліція знищила в Іраку штаб ІДІЛ та збройний завод

Укрінформ
Упродовж минулої доби сили Міжнародної коаліції нанесли 18 авіаударів по позиціях ІДІЛ на території Сирії та Іраку, внаслідок чого були знищені, в тому числі, штаб ІД та підприємство з виготовлення зброї.

Про це йдеться в щоденному зведенні, оприлюдненому в понеділок Пентагоном, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У Сирії проведено шість ударів тактичними бомбардувальниками та дистанційно пілотованими літальними апаратами", - зазначається в повідомленні.

Удари наносились поблизу міст Хасака, Айн Іса та Дейр-ез-Зор. При цьому були уражені п'ять окремих тактичних підрозділів, вогнева позиція ІД, п'ять автотранспортних засобів та будівля, яку використовували бойовики.

В Іраку була задіяна штурмова авіація та БПЛА, які нанесли 12 авіаударів у районах населених пунктів Багдад, Фаллуджа, Ель-Хаббанія, Кісік, Мосул, Кайяра, Рамаді, Синджар, Султан Абдалла й Тікріт.

При цьому зазначається, що поблизу міста Тікріт внаслідок двох ударів були уражені штаб ІДІЛ, а також збройний завод.

Крім того, за результатами проведених операцій на території Іраку знищені чотири тактичних підрозділи, 11 бойових позицій, ракетно-пускова установка, кілька тактичних автомобілів, фронтальний навантажувач та зруйновано міст, який використовували бойовики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-