Трамп і Клінтон продовжують боротьбу за першість у своїх партіях

Трамп і Клінтон продовжують боротьбу за першість у своїх партіях

Укрінформ
У п’яти американських штатах цими вихідними проходить останній тур голосування на первинних виборах, які мають визначити кандидатів від Республіканської і Демократичної партій на президентських виборах.

Зокрема, 5 березня Республіканська партія проводить первинні вибори в штатах Мен, Канзас, Кентуккі, Луїзіана, а демократи – в Небрасці, Канзасі і Луїзіані.

Як повідомляв Укрінформ, у демократичному таборі відбувалися змагання між екс-держсекретарем США Гілларі Клінтон та сенатором від штату Вермонт соціалістом Берні Сандерсом. Клінтон отримала перемогу на праймеріз у штатах Техас, Джорджія, Вірджинія, Алабама, Теннессі і Арканзас, а також на Американському Самоа. Сандерс зумів обійти її у своєму рідному штаті Вермонт, а також в Оклахомі та Колорадо.

Мільярдер Дональд Трамп не став абсолютним переможцем у всіх штатах, де проходили праймеріз республіканців. Його підтримали в Джорджії, Алабамі, Массачусетсі, Теннессі й Вірджинії. Водночас Оклахомі й у Техасі його розгромив сенатор Тед Круз, а в Міннесоті – Марк Рубіо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-