Кадиров хоче, щоб його умовляли залишитись на посту глави Чечні - ЗМІ

Кадиров хоче, щоб його умовляли залишитись на посту глави Чечні - ЗМІ

Укрінформ
Джерела, близькі до адміністрації президента Росії і керівництва Чечні, говорять, що Рамзан Кадиров залишиться главою республіки на новий термін.

Про це повідомляє РБК.

Кадирова буде призначено виконуючим обов'язки глави Чечні до 5 квітня цього року, коли у нього збігає термін повноважень. Про це РБК розповіли три джерела, близькі до адміністрації президента і керівництва республіки. А у вересні він братиме участь у прямих виборах глави республіки.

Нинішній термін повноважень Кадирова збігає на початку квітня. Слова глави Чечні про готовність залишити свій пост не варто сприймати серйозно. «Просто це усе має супроводжуватися умовляннями залишитися», — зазначає співрозмовник РБК, близький до Кремля. «У різний час про це (бажання піти на іншу роботу — ред.) говорили усі сильні глави регіонів. Про це говорив і екс-президент Татарстану Шаймієв, і екс-мер Москви Юрій Лужков. Кадиров у цьому плані нічим не відрізняється», — нагадує співрозмовник.

Кадиров останнім часом неодноразово заявляв, що вважає свою роботу на посту глави Чечні виконаною. У інтерв'ю телеканалу НТВ він запропонував керівництву Росії знайти йому наступника. За словами Кадирова, він готовий виконати будь-яке рішення, яке прийме президент РФ Володимир Путін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-