У шведському притулку для біженців сталася смертельна різанина

У шведському притулку для біженців сталася смертельна різанина

Укрінформ
Внаслідок бійки у шведському притулку для біженців загинула одна людина. Це вже другий смертельний випадок у шведських таборах для біженців протягом місяця.

Про це інформує Reuters.

«У поліції повідомили, що бійка розпочалася у суботу в містечку Ljusne, що за 250 км від Стокгольму, але не надали більше деталей», - пише Reuters.

Водночас, шведські ЗМІ повідомляють про чотирьох людей, які брали участь у бійці, і про вжитий «гострий предмет». «Схоже, що бійка трапилася між самими мігрантами, які проживають у центрі, і ніхто з персоналу не постраждав», - зазначає Reuters.

Агентство нагадує, що це вже другий смертельний випадок у шведських таборах для біженців протягом місяця. «Раніше у центрі для неповнолітніх біженців ножем був убитий 22-річний працівник. Це викликало побоювання, що влада не може впоратися із напливом шукачів притулку до країни», - наголошує Reuters.

Додамо, що Швеція кардинально змінила свою політику відкритих дверей стосовно біженців минулого року, запровадивши прикордонний огляд та перевірки особи у намаганні зупинити потік шукачів притулку, що досяг у 2015 році 163 тисячі осіб.

Цього року міграційні органи Швеції очікують ще до 140 тисяч біженців, але уряд пообіцяв не допустити такої великої кількості, запровадивши за потреби подальші міграційні обмежувальні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-